De praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Docwerk. Dit is een multidisciplinair centrum voor de eerstelijns gezondheidszorg in Maassluis.
Naast mijn praktijk zijn hier allerlei andere praktijken voor fysiotherapie, tandartsen, podotherapie, Cesar-Mensendieck therapie en huidtherapie gevestigd.
Voor de deur is meestal voldoende mogelijkheid om (gratis) te parkeren.

Adres:
Sincera, praktijk voor psychotherapie
Medisch Centrum Docwerk
De Vloot 206C
3144 PK Maassluis


 Medisch Centrum Docwerk gezien vanaf de Westlandseweg, met de ingang aan de linkerzijde.

 

U kunt zich aanmelden per telefoon of email. Er zijn afspraakmogelijkheden op de dinsdag en vrijdag tussen 09:00 uur en 17.00 uur.
Door het grote aantal aanmeldingen kan de wachttijd oplopen tot enkele maanden.
Wanneer u de wachttijd voor aanmelding of start therapie te lang vindt, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen om (elders) sneller geholpen te worden.

 

telefoon          06 – 29 17 10 20
email          praktijksincera@gmail.com

 

Benodigde documenten voor uw eerste afspraak:
• verwijsbrief van de huisarts (indien u de zorg vergoed wilt krijgen door de verzekering)
• uw verzekeringspas
• een geldig legitimatiebewijs met daarop uw burgerservicenummer (BSN)

Crisis
Tot aan het eerste face-to-face gesprek bent u nog niet in behandeling en wordt u aangeraden bij dringende psychologische problemen contact op te nemen met uw huisarts.
De praktijk biedt geen 24-uurs bereikbaarheid. Buiten de werktijden en in de weekenden is het gebruikelijk om eerst de huisarts te bellen voor hulp. U kunt dan via de dienstdoende arts of de huisartsenpost geholpen of verwezen worden.